Philippe Glavier
Philippe a Véronique Glavier spravují malý statek ve vesnici Cramant. Jedná se o rodinnou usedlost; Philippe, který studoval v Avize, pracuje na vinicích a ve sklepě, zatímco Véronique řídí obchod.
Véronique je dvanáctou generací vinařů v Monthelonu a v době dospívání si byla kategoricky jistá jednou věcí: nikdy si nevezme vinaře. Osud a život tomu chtěl, že v roce 1993 potkala na lyžařském výletě Philippa, který změnil její názor.
Champagne Glavier vzniklo v roce 1995. Phillipe zpočátku využíval sklepy rodiny Véronique, než se jim podařilo koupit vlastní cuverie a postavit lisovnu a sklep. Podařilo se jim také zajistit vinice v Mesnil, Oger a Avize - za posledních 20 let bylo hodně práce a hodně investic. V podstatě se jedná o vinařství, které začalo od nuly. Dnes spravují statek v Cramantu a pozemky v Avize, Ogeru, Cramantu a Les Mesnil-sur-Oger.
Glavier má 49 různých terroirů na ploše 4,5 hektaru. Každý terroir se sbírá v optimální zralosti a vinifikuje zvlášť. Různá výsledná cuvée se sestavují podle chuti, nikoli podle receptury.
O prestiži a výjimečné kvalitě vín Philippe Glavier svědčí i to, že jsou dodávány do restaurantů oceněných michelinskými hvězdami:
V Paříži: LAmbroisie ***, Les Climats*, Le Divellec*, Le san Regis, Origines
V Remeši: Le Foch*, Le Coq Rouge
Chalons en Champagne: L'Edito
Ve Švýcarsku: Restaurant Hotel de Ville*** v Crissieru
V Holandsku: Manoir Restautrant Interscaldes*** v Kruiningenu